Vedetele aleg sa se casatoreasca in secret de teama paparazzilor. Metoda a fost folosita recent de Ethan Hawke care s-a casatorit cu fosta dadaca a copiilor sai. Si Olivia Newton-John a ales acelasi mod discret de a isi jura credinta cu afaceristul australian John Easterling. Cantareata si-a informat familia abia la picnicul de 4 iulie.

Ethan Hawke s-a casatorit cu dadaca copiilor sai. Vedeta si prietena lui insarcinata, Ryan Shawhughes, au mers la altar pe 31 mai. Reprezentantul artistului a confirmat ieri ca mariajul lor a avut loc la New York.

In Ianuarie, cei doi erau incantati sa anunte ca vor avea un copil. Ethan Hawke a cunoscut-o pe Ryan Shawhughes cand aceasta era angajata ca dadaca pentru cei doi copii ai actorului, Maya si Levon. Copiii proveniti din mariajul anterior al lui Hawke cu Uma Thurman vor trece in curand si prin recasatoria mamei lor. Uma Thurman s-a logodit recent cu multimilionarul elvetian Arpad "Arki" Busson.

Si Olivia Newton-John s-a casatorit in secret, luna trecuta, cu afaceristul australian John Easterling. Ei au ales sa faca doua ceremonii de casatorie. Prima casatorie a avut loc intr-un cadru restrans pe varful unui munte din Peru, iar saptamana urmatoare s-au casatorit si in Statele Unite, la Jupiter Island in Florida.

Cei doi in varsta de 59 si, respectiv, 56, s-au cunoscut anul trecut. Amandoi sunt legati puternic de pasiunea pentru protejarea mediului inconjurator.

Reprezentantul artistei a confirmat ca cei doi au ales sa anunte familia si prietenii despre casatorie cu ocazia petrecerii de 4 iulie pe care Olivia Newton-John a organizat-o la locuinta ei din Malibu.

Atat Olivia cat si John sunt la a doua casatorie. Cantareata a divortat de primul ei sot, Matt Lattanzi la mijlocul anilor '90 dupa ce, aceasta suferea de cancer de san iar sotul ei o insela. Dupa divort, Olivia a avut o relatie de noua ani cu Patrick McDermott care a disparut in 2005 intr-o calatorie cu barca de pescuit in apropierea coastei Californiei.