Oana Zavoranu, Smiley sau Dan Balan au motive mari de gelozie. Vedetele care ori si-au lansat cate o papusa ce le poarta numele, ori vor sa o faca in viitorul apropiat, au o "mica mare" concurenta: micuta Cleopatra Stratan. Dupa imensul succes de care s-a bucurat Cleopatra, Pavel Stratan, tatal acesteia, a primit o propunere interesanta. Una dintre cele mai renumite fabrici de jucarii din Spania s-a aratat interesata sa produca o papusa dupa chipul Cleopatrei.

Pavel a fost de-a dreptul incantat de idee si a acceptat din start, singura conditie fiind ca papusa sa semene cu micuta artista (atat la figura, cat si la vestimentatie) in proportie de suta la suta. In mai putin de jumatate de an, proiectul a fost gata.

Papusa masoara 35 de cm si este confectionata la cele mai inalte standarde internationale. Deoarece Cleopatra Stratan este deja marca inregistrata, papusa chiar asa se va numi: Cleopatra Stratan.

Pavel Stratan spune ca atunci cand spaniolii au venit acasa la Cleopatra pentru a-i copia toate accesoriile, au tinut cont pana si de elasticul care-i prindea parul, nemaivorbind de ochelari, ceas si alte lucruri personale, potrivit unui comunicat.

Papusa e confectionata dintr-un material moale, fiind recomandata si copiilor foarte mici. Ca si fetita, copia ei fabricata in Spania canta piesa care a facut-o celebra pe Cleo – "Ghita".

Cutia in care se afla papusa este realizata dupa modelul valizei rosii din videoclip. Pe parcurs, fabrica va produce si hainute pentru papusa, identice cu cele pe care Cleopatra le va purta, in viitor, pe scena.

Cleopatra Stratan - "Ghita"