Mama gemenelor de la Cheeky Girls recunoaste ca Gabriela - mai comentata pentru relatia ei cu parlamentarul britanic Lembit Opik decat pentru muzica sa - nu s-a mai vazut cu Opik de cateva saptamani, desi s-au logodit acum cateva luni. Mama Gabrielei neaga insa ca cei doi s-ar fi despartit.

"Nu s-au despartit. Inca sunt logoditi, dar Gabriela are nevoie sa se gandeasca mai bine ce vrea sa faca, asa ca are nevoie de putin timp singura. Nu s-au mai vazut de cateva saptamani", a afirmat mama acesteia, Margit Semal, care este totodata si impresarul trupei.

Semal mai sustine ca familia Gabrielei s-a suparat pe Opik, deoarece a cerut-o in casatorie pe Gabriela la doua saptamani dupa moartea bunicii acesteia.

Irimia si Opik s-au logodit cu trei luni in urma, iar problemele au inceput dupa ce Gabriela a acceptat cererea in casatorie atunci cand ar fi trebuit sa tina doliu dupa bunica sa, povesteste mama ei. Din aceasta cauza s-a creat o ruptura intre ea si familie, arata metro.co.uk.

"Dupa traditia romaneasca, ar trebui sa tinem doliu sase luni dupa moartea unei rude. Iata de ce familia nu o sustine pe Gabriela in alegerea pe care a facut-o. Acum se imparte in doua si se simte vinovata. Lembit ar fi trebuit sa se gandeasca la faptul ca inca suntem in doliu atunci cand a cerut-o de sotie", mai spune Margit.

Aceasta a mai sugerat ca Opik s-ar fi grabit cu cererea in casatorie pentru ca nu se simtea sigur de aceasta relatie. "Gabi spune ca va vorbi cu el in cateva saptamani. Este dureros pentru Lembit, dar cred ca e suficient de matur ca sa inteleaga ca Gabi are nevoie acum de putin timp singura", a adaugat mama Gabrielei.