O fotografie neprelucrata a vedetei din "Sex and the City", facuta marti, la New York, cu ocazia MLB All-Star Game, a dezvaluit faptul ca Sarah a renuntat la celebra alunita din barbie.

Numai cu o luna in urma, la MTV Movie Awards, Sarah Jessica Parker inca mai avea pe fata alunita. "E adevarat. Si-a operat-o. Nu a avut niciun motiv. Nu a facut-o pentru ca nu-i placea alunita. N-a facut-o nici din ratiuni medicale. Pur si simplu a avut chef s-o opereze", a declarat un prieten al vedetei pentru revista "US Magazine".

Desi inca nu se cunoaste oficial motivul pentru care Sarah Jessica Parker a decis sa ramana fara alunita care a devenit celebra, presa internationala speculeaza ca totul a pornit de la o cronica a filmului "Sex and the City. The Movie".

In "The New York Observer", criticul Rex Reed a facut mai multe referiri rautacioase la alunita vedetei.

"Sarah Jessica Parker nu are nimic atat de grav incat sa nu poata fi reparat printr-o operatie de indepartare. Excrescenta aceea de pe fata continua sa creasca cu fiecare plan detaliu. In versiunea cinematografica a "Sex and the City", alunita devine atat de deranjanta incat nu te mai poti concentra la nimic. Nu e un semn de frumusete. Presupun ca nu-i poti spune nimic unui co-producator dar asculta aici, fetito. In acest moment, ai putea sa joci minunat o vrajitoare de Halloween", scrie Reed in cronica sa.