Starul britanic Christian Bale a fost arestat, marti dimineata, sub acuzatia de agresiune. Actorul din '"Batman: Cavalerul negru" este suspectat ca le-ar fi agresat pe mama sa, Jenny, in varsta de 61 de ani, si pe sora sa, Sharon, in varsta de 40 de ani, duminica, in apartamentul pe care actorul l-a inchiriat la Dorchester Hotel din centrul Londrei.

Potrivit Mediafax, Scotland Yard a indicat ca "un barbat in varsta de 34 de ani s-a predat la o sectie de politie din centrul Londrei, in urma unei convocari. El a fost arestat in legatura cu un caz de agresiune si in prezent se afla in custodia politiei". Identitatea barbatului nu a fost insa facuta publica.

Reclamatia pe numele sau a fost facuta la o sectie din Hampshire, lucru confirmat de purtatorul de cuvant al Politiei Metropolitane.

Scandalul in care este implicat Bale este cel mai recent aparut in jurul peliculei "Cavalerul negru", lansat in premiera europeana luni, la Londra.

Anul trecut, un tehnician de efecte speciale din echipa filmului a murit in urma unui accident de masina, iar in ianuarie 2008, actorul Heath Ledger care a interpretat personajul Joker, a decedat in urma unei supradoze de medicamente, la varsta de 28 de ani.