Parintii cantaretei, Mitch si Janis Winehouse, au fost prezenti la dezvelirea statuii pe care se pot vedea chiar si tatuajele marinaresti, semne distinctive ale lui Amy. Un reprezentant al Madame Tussauds spune ca este prima oara cand muzeul prezinta statuia cantaretei "Back to Black", care va fi plasata in Zona Muzicii.

Intre timp, cantareata a apelat la serviciile unei firme de curatenie, pentru a face ordine in apartament, in vederea sosirii sotului ei, Blake Fielder-Civil. Cei de la firma au muncit 5 ore pentru a obtine o casa prezentabila, Winehouse sperand ca sentinta data sotului ei sa fie una pozitiva, iar acesta sa fie eliberat. Blake a fost insa condamnat la 27 de luni de inchisoare, pentru ca l-a atacat pe patronul unui bar.

Este foarte probabil ca toata curatenia sa fi fost in van. Winehouse s-a hotarat sa treaca peste dezamagirea suferita in urma deciziei judecatoresti organizand o petrecere la ea acasa, la care a invitat multi prieteni, spun surse apropiate cantaretei, conform The Telegraph.