Filmarile pentru "Transformers 2" vor fi amanate pentru o luna dupa ce interpretul lui Sam Witwicky a suferit un accident de masina sambata noapte.

Shia LaBeouf, care conducea sub influenta alcoolului, s-a rasturnat cu masina, sambata noapte, pe o strada din Hollywood, in timp ce vroia sa faca stanga la o intersectie. In incident, camioneta condusa de actor a acrosat un alt vehicul. Politia l-a arestat pe Shia LaBeouf si l-a acuzat de conducere sub influenta alcoolului.

"Le-a fost suspect de la inceput politistilor aflati la fata locului faptul ca LaBeouf pare sub influenta alcoolului. Dupa ce s-a probat fapta, actorul a fost imediat arestat", a declarat pentru Associated Press reprezentantul politiei din Los Angeles.

Actorul a suferit totusi o rana la mana pentru care a fost imediat operat. Recuperarea dupa operatie il va impiedica pe Shia LaBeouf sa continue filmarile la partea a doua a filmului Transformers, filmari care au fost amanate din acest motiv pentru o luna.

"Shia LaBeouf este in recuperare dupa operatia complicata de la mana si planuieste sa se intoarca pe platourile de la Transformers 2 in aproximativ o luna de zile. Nu mai sunt alte lucruri de declarat pentru moment", a sustinut reprezentantul artistului.

Conform declaratiilor politiei, niciunul dintre ceilalti pasageri ale celor doua autoturisme implicate in accident nu a fost grav ranit.