Britney Spears, care in prezent se ocupa de inregistrarea noului sau album, ar putea face parte din distributia peliculei cu tenta sadomasochista "The Knoxville Carjacking Party", un film bazat pe un fapt real, despre doi tineri rapiti si omorati in Tennessee, in 2007, anunta Mediafax, care citeaza Music-news.com.

Potrivit unei surse apropiate producatorilor filmului, artista in varsta de 26 de ani se afla in ultima faza a negocierilor privind un rol in "The Knoxville Carjacking Party", bazat pe povestea reala a doi studenti, care au fost rapiti, violati si ucisi in statul american Tennessee, anul trecut. Aceeasi sursa spune insa ca este posibil ca Britney, mama a doi copii, sa nu fie in stare sa suporte "intensitatea" unora dintre scenele sexuale prevazute in film.

"The Knoxville Carjacking Party" are multe scene sexuale sadomasochiste. Despre Britney se crede ca se poate descurca cu o scena de sex normala, insa acestea sunt intense. Ar trebui sa isi creasca performantele actoricesti pentru a putea face fata unora dintre aceste scene", potrivit unui membru al echipei filmului.

In 2007, Channon Gail Christian, in varsta de 21 de ani, si prietenul sau in varsta de 23 de ani, Christopher Newsom, au fost descoperiti morti, iar autoritatile considera ca acestia au fost rapiti si ucisi, dupa ce au fost chinuiti timp de doua zile, in perioada 6 - 8 ianuarie.

Rolul acesta nu ar fi primul in cariera lui Britney. In 2002, artista a a interpretat un rol in filmul cu adolescenti "Crossroads".

Vedeta trebuia sa joace personajul Daisy Duke in "Cursa din Hazzard", insa rolul a fost dat rivalei sale, Jessica Simpson.

De asemenea, de la inceputul acestui an, Britney Spears a avut doua aparitii scurte in serialul "How I Met Your Mother" si a fost foarte apreciata de critici.