Acestia sunt doar cativa dintre cei care au venit sa-l asculte pe Ionica in anii petrecuti la Paris. Lor li se pot alatura muzicieni de talia lui Oscar Peterson, Michel Petrucianni, Stephane Grapelli, Richard Galliano, Serge Gainsbourg. Acestia, dar si critica de specialitate din Franta, Canada, Germania, Marea Britanie au scris despre naturaletea si profunzimea pieselor sale.

Ionica Minune, cunoscut printre muzicantii „de traditie” din Romania, este in prezent liderul grupului Kaliakra. Alaturi de el canta Cristinel Turturica - tambal, (colaboratorul compozitorului Gabriel Yared, care a castigat un Oscar pentru muzica filmului "Pacientul englez"), Marin Alexandru - vioara si Costel Nechita - contrabas. In aceasta formula, grupul a avut o prima iesire internationala la Budapesta, in cadrul Festivalului Sziget.

De identitatea artistica a grupului Kaliakra se va ocupa scenaristul Paul Tanicui, cel care a initiat proiectul Shukar Collective. Trupa se afla in negocieri pentru producerea unui prim disc in toamna acestui an.