Carismaticul bucatar a recunoscut ca se gandeste la adoptarea unui copil dupa ce a vazut "atmosfera afectuoasa" pe care au creeat-o Angelina Jolie si Brad Pitt in jurul copiilor lor. Oliver a povestit despre dorinta sa de a avea un fiu si spune ca ar fi pregatit sa le aduca un fratior fiicelor sale Poppy (6 ani) si Daisy (5 ani).

Jamie, in varsta de 33 de ani, spune: "Stau acasa cu trei fete si simt ca am nevoie de un pic de testosteron. Daca eu nu pot face un baiat, va trebui sa adopt unul. Ma gandesc serios la asta".

"Avem doua fiice frumoase si sanatoase si ne bucuram mult ca le avem, dar as minti daca n-as recunoaste ca mi-ar placea foarte mult si un baietel", a adaugat Oliver, conform The Telegraph.

Acesta mai spune ca atat el, cat si sotia sa, Jools, ii admira mult pe prietenii lor, Brad Pitt si Angelina Jolie, pentru hotararea lor "modesta" de a adopta. Cuplul de la Hollywood a infiat trei copii, pe Maddov, Pax si Zahara, avand, de asemenea, alti trei copii biologici: gemenii Knox si Vivienne si pe fetita Shiloh.

Cuplurile s-au intalnit acum cativa ani, cand Jamie i-a gatit lui Brad, in cadrul unei vizite in Anglia a celui din urma.

"Adoptia este un gest atat de altruist, iar cei doi au in casa o atmosfera minunata. E minunat sa-i vezi. Sotiei mele i-ar placea sa mai avem un copil, dar in lume sunt atatia copii vulnerabili, fara parinti. Jools si cu mine trebuie sa discutam serios despre subiectul asta", a mai spus Jamie.