Pana acum nu au lasat sa scape niciun semn ca relatia lor ar fi pe butuci, asa ca vestea a picat ca din cer: Mihaela Radulescu si Elan Schwartzenberg s-au hotarat sa divorteze.

Cei doi au fost impreuna 10 ani si s-au casatorit in 2004, an in care s-a nascut si fiul lor, Ayan. O casnicie pentru care Mihaela a renuntat si la propria religie, convertindu-se la iudaism, se termina acum, dupa 4 ani.

Dintr-un interviu acordat publicatiei Cancan de catre Elan Schwartzenberg reiese ca cei doi se vor desparti elegant si ca vor avea in continuare relatii amiabile. Atat Mihaela, cat si Elan au simtit, de mai multa vreme, ca singura solutie ramasa este divortul, hotarand, in cele din urma, sa si treaca la fapte.

Din punct de vedere legal, Ayan va ramane in grija Mihaelei, despre care Elan spune ca este "ambitioasa si o mama extraordinara!". Neoficial insa, cei doi isi vor creste copilul impreuna, dupa cum declara tatal. Mihaela Radulescu nu a putut fi contactata, insa Elan crede ca, daca ar fi sa se razgandeasca, Ayan ar fi singurul motiv.

"Ne-am despartit de multa vreme, cu discretie si grija pentru copilul nostru. Nici eu, nici Elan nu avem altceva de comentat, suntem in cele mai bune relatii si nu va straduiti sa aflati scandaluri, caci nu exista", a declarat Mihaela pentru Libertatea.

Fum fara foc?

Cu toate ca “scandalurile nu exista”, cei doi divorteaza “din motivele pentru care probabil majoritatea se despart', declara Elan. Vesnicele intepaturi si concurenta Mihaelei cu “zana” Andreea Marin sunt arhicunoscute, iar personalitatea pe care i-o recunoaste si sotul Mihaelei - “este o femeie orgolioasa si ambitioasa” - a dus la certuri cu insisi colegii de trust.

Cu doar cateva zile in urma, Mircea Badea declara despre Mihaela ca “E un pic prea sensibila si orice fel de atitudine sau comentariu care nu e vecin cu idolatrizarea persoanei domniei sale, automat e o dezamagire”. Se referea la recentul scandal in care poza trucata a vedetei, imagine a unei campanii antifumat, a fost prezentata ca fiind reala in cadrul unei emisiuni a postului Antena 2.

In acelasi timp, cu o avere estimata la 65 milioane de dolari, trecutul omului de afaceri Elan Schwartzenberg nu este chiar de afisat la gazeta de perete. Schwartzenberg a fost cercetat de DNA, la inceputul acestui an, pentru detinerea unui teren in Combinatul Petrobrazi, acordat in conditii suspecte.

De asemenea, in 2003, omul de afaceri a fost acuzat pentru faptul ca nu a inregistrat suma de 1.341.808 dolari in contabilitatea firmei Exclusiv Site Development.

In anul 2000, Cristalle Securities Limited si Lunara Investments Limited, doua societati partenere in afaceri, l-au acuzat pe Schwartzenberg pentru inselaciune. Omul de afaceri le-ar fi inselat cu o suma de circa doua milioane de dolari.