Spice Girls au castigat premiul pentru cea mai spectaculoasa reunire a anului, surclasandu-i pe Led Zeppelin. Ginger, Baby, Sport, Scary si Posh au fost premiate in cadrul Vodafone Live Music Awards, eveniment desfasurat in Londra, la Brixton Academy.

Revenirea acestora a fost aleasa pe primul loc, inaintea trupelor Led Zeppelin si The Verve. Emma Bunton, "baby spice", singura prezenta din trupa, a recunoscut ca este "putin socata" de faptul ca i-au depasit pe Led Zeppelin, arata The Telegraph.

"Ne-am distrat excelent, ma simt foarte norocoasa ca am avut din nou ocazia sa fac asta. Chestia e ca, atunci cand mergi intr-un turneu, te duci sa te distrezi, sa mai iesi prin oras si exact asta am facut si noi. Cred ca de-asta le-a placut oamenilor asa de mult", a spus Bunton, referindu-se la turneul sustinut de Spice Girls.

Alti castigatori au fost Mark Ronson la categoria "Cea mai buna interpretare masculina live" si Kate Nash pentru "Cea mai bun interpretare feminina". Take That a castigat premiul pentru turneul anului.