Saptamana trecuta a fost plina. Am aflat cine a dezvirginat-o pe Lili Sandu si, mai important poate, am aflat cine naiba e Lili Sandu.

LUNI

Dan Helciug si-a facut teatru de papusi acasa. Nu stim ce traume a avut saracul in copilarie, daca nu-l lasau fetele sa mai pieptene si el cate o papusa Barbie, dar credem ca omu’ ar trebui dus la spital. De urgenta.

Presedintele francez Nicolas Sarkozy vrea sa ia lectii de judo de la Vladimir Putin, care detine centura neagra. Si cum stim cu totii ca judo-ul este un sport de contact, probabil ca geloasa Carla Bruni isi va forta sotul sa poarte de azi inainte centura de castitate.

MARTI

Lili Sandu, fosta solista a trupei Trinity, a fost dezvirginata de Mihai Onila, fost component al trupei Axxa, putin dupa majorat. Desigur, tipa neaga ca acest fapt s-ar fi petrecut. Pierderea virginitatii, adica, nu actul in sine.

J Lo a participat la un triatlon in scopuri caritabile. Din nefericire, si-a scrantit glezna. Zicem din nefericire pentru ca era mai bine daca-si scrantea fundul ala caritabil, asigurat pentru un miliard de dolari.

MIERCURI

Agitatie mare in cartierul bucurestean Colentina, unde o nunta tiganeasca a blocat o strada din zona. Intre blocuri, nuntasii au intins corturi si, pe ritmuri de manele, s-au pus pe petrecut. Printre invitati s-au numarat manelisti de marca: Adi Minune, care i-a cununat pe miri, dar si Florin Salam. Florin Salam s-a servit la aperitiv.

Superstarul R&B Rihanna si-a tuns parul lung si a adoptat o tunsoare de tip bob pentru a protesta impotriva sefilor de la casa de discuri, care sunt prea dominanti. Mai bine le taia sefilor parul, sa-i lase fara puteri, ca-n povestea cu Samson si Dalila.

JOI

Magda Ciumac, devenita peste noapte vedeta cu ajutorul lui Dan Diaconescu, a declarat ca orice femeie s-ar indragosti de patronul OTV-ului si ca va fi prima care va iesi in strada daca postul va fi desfiintat de CNA. Putin probabil, ca de la Magheru la soseaua de centura e, totusi, distanta mare.

Carla Bruni a recunoscut, intr-o emisiune TV, ca isi deranjeaza sotul in miez de noapte cu diferite melodii. Nervos, Sarkozy ii inchide telefonul in nas.

VINERI

Andreea Spatar nu a terminat nici acum de amenajat apartamentul pe care si l-a cumparat in Capitala la finele anului trecut. Abia saptamana aceasta a primit mobila, iar urmatorul pas e sa cumpere vaze, veioze si alte obiecte de decor. Noi i-am recomanda sa cumpere si niste carti, tot de decor, desigur.

George Clooney a crescut vanzarile de jucarii sexuale in S.U.A., dupa ce a jucat rolul unui barbat obsedat de sex, in cel mai nou film al sau, „Burn After Reading”. Veste buna cinefililor: a aparut si „Repo! The Genetic Opera”, cu Paris Hilton in distributie! Asa ca fuga la magazin!

SAMBATA

Andreea Banica si Lucian Mitrea s-au intors din luna de miere. Din nefericire pentru cantareata, ea nu a putut face plaja topless din cauza unei iritatii de piele. Iritatia era de culoare vinetie si i-a aparut imediat dupa ce a facut plaja topless ultima data.

Madonna a cazut de pe scena in timpul unui concert sustinut la Lisabona. O alta diva, Beyonce, a cazut si ea anul trecut. Spectatorii sunt rugati sa priveasca partea buna a lucrurilor: bine ca nu au fost concerte cu Monica Anghel.

DUMINICA

Dupa ce si-au anuntat iminenta despartire, Mihaela Radulescu si Elan Schwartzenberg nu respecta scenariul clasic al separarilor dintre vedere si nu incearca sa pastreze aparentele. In weekend, cei doi s-au relaxat separat: Elan la vanatoare, ea pe motocicleta. De fapt, credem ca si ea a fost tot la vanatoare, dar de (alti) elani.

George Michael a fost surprins de politisti intr-o toaleta publica din Londra, in timp ce se droga. George Michael e linistit, nu e nici pe departe cel mai rau lucru pe care l-au prins facandu-l intr-o toaleta publica.