Ea isi doreste o "relatie profunda si temeinica" si-ar vrea un copil. El "are alte planuri individuale", asa ca, dupa doi ani, Andreea Raicu s-a hotarat sa puna punct relatiei si sa caute un potential tata in alta parte. "Acum sunt linistita", a declarat vedeta postului Prima TV, conform Mediafax.

Raicu a declarat ca a purtat "o discutie civilizata, matura si asumata" cu Tudor Chirila si ca este foarte fericita cu decizia luata. "N-a fost un schimb de reprosuri. Mi-ar putea reprosa faptul ca eu imi doresc o relatie profunda si temeinica. Mi-am dorit totdeauna si imi doresc, in continuare, un copil. El are alte planuri individuale, asa incat mi s-a parut mai intelept sa ne separam destinele", a declarat Andreea.

Dupa publicarea vestii, Raicu a fost asaltata de telefoane si cereri de a confirma despartirea: "Este o dimineata agitata …. Suna telefonul.[...] Nu mi-a placut niciodata sa vorbesc public despre viata mea personala … Am evitat ori de cate ori am putut, dar trebuie sa va impartasesc si voua … ne-am despartit!", scrie vedeta pe blogul sau.

Referitor la viitoarea sa casa, prezentatoarea a tinut sa clarifice lucrurile din start: “Casa n-a fost nici gandita, nici construita impreuna. Eu am proiectat-o, doar eu am finantat constructia ei si doar eu urmeaza sa locuiesc in ea, imediat ce va fi gata”.

Din declaratiile Andreei, se pare ca Tudor ar fi fost capul rautatilor: "Pentru un conflict este nevoie de doua parti. Eu nu sunt un om conflictual, asa incat scenele din trecut au avut un singur protagonist".