Punkerul John Lydon, mai cunoscut sub numele de Johnny Rotten, s-a mai inmuiat odata cu trecerea anilor. Acesta a acceptat sa apara intr-o reclama tv care promoveaza o marca de unt, arata The Telegraph. Este prima oara cand fostul membru al trupei Sex Pistols apare intr-o reclama, iar reactiile fanilor nu au intarziat sa apara: intr-un clip de pe YouTube se aud versuri precum: "Johnny a facut o reclama la unt, de ce?? Am crezut in tine! F... you, Johnny!".

Reclama, care dureaza 30 de secunde, il arata pe Rotten intr-o postura de iubitor al naturii, alergand pe pajisti, printre vaci si oi. "Oamenii stiu ca fac doar ceea ce vreau, fac lucruri in care cred si pe care le fac in felul meu", a spus Johnny. "N-am mai facut asa ceva pana acum si nici nu ma gandeam ca o s-o fac, dar reclama asta parca a fost facuta pentru mine si nu am putut sa rezist acestei ocazii", a adaugat acesta.

Aparitia lui Rotten este o biata umbra comparativ cu perioada de aur a trupei Sex Pistols. In 1977, aceasta a lansat piesa "God save the queen" chiar in saptamana in care Regina implinea 25 de ani de cand se afla la conducere. Piesa a fost scrisa impotriva regimului monarhist si i-a infuriat atat de mult pe conservatori incat Rotten a fost atacat pe strada in repetate randuri.

Reprezentantii firmei producatoare de unt au refuzat sa declare cati bani a primit Rotten pentru aparitia in reclama.

Reclama lui Johnny

Reactia fanilor