Johnny Depp va primi suma-record de 55 de milioane de dolari pentru urmatorul sau rol din "Piratii din Caraibe 4". Depp va continua rolul capitanului Jack Sparrow, devenind astfel cel mai bine platit actor de la Hollywood, conform Daily Mail.

Asta inseamna ca l-a depasit pe Tom Hanks, cel care a detinut recordul pana acum, cu 50 milioane de dolari primite pentru rolul sau din "Codul lui Da Vinci" .

"E vorba de multi bani la mijloc, insa pur si simplu filmul nu se poate face fara Depp", a declarat o sursa. Nu se stie deocamdata daca in cea de-a patra parte a seriei vor juca si Orlando Bloom si Keira Knightley.

Capitanul Jack va porni in cautarea unui elixir al vietii vesnice, declara surse din industrie, referitor la subiectul partii a patra din "Piratii din Caraibe".

Cele 3 filme precedente au incasat castiguri de peste 2,7 miliarde de dolari in box-office, asadar "nu e de mirare ca directorii companiei Disney il vor pe Jack inapoi si sunt dispusi sa plateasca bani grei pentru asta", a mai declarat sursa.