Bruce Springsteen si-a incheiat mini-turneul de 3 zile pe care l-a sustinut pentru a sprijini campania lui Barack Obama. In ultima seara a turneului, Springsteen a cantat timp de 50 de minute in Ypsilanti, Michigan, in fata a 5000 de oameni, conform Reuters.

"Salut, Michigan. Salut, Ypsilanti, ma bucur ca ma aflu aici, desi recunosc ca nu stiu cum se scrie numele orasului vostru", a glumit Springsteen in fata multimii aflate pe Stadionul Oestrike. Artistul a inclus in concert piese ca "The Promised Land", "The Ghost of Tom Joad", "Devils & Dust", "Used car" si "This land is your land".

"Mi-am petrecut aproape toata viata comparand promisiunile americane si realitatea americana. Multi oameni isi pierd slujbele, isi pierd casa, nu au asigurare de sanatate. Prapastia dintre ce s-a promis si ce se intampla de fapt nu a fost niciodata mai mare", a spus Springfield in timpul concertului.

"Am mai sustinut o campanie acum patru ani. De data asta vom castiga", a adaugat cantaretul. Springfield si-a incheiat spectacolul cantand la un loc cu publicul sloganul campaniei lui Obama: "Da, putem".

Artistul nu se opreste aici cu activismul democrat. Pe 16 octombrie, Springfield se va alaturi lui Billy Joel si John Legend intr-o campanie de strangere de fonduri dedicata lui Obama.

Discursul lui Bruce Springsteen in Ypsilanti, Michigan