Dupa ce abia se linistisera apele in legatura cu divortul Mihaelei Radulescu, un alt personaj al showbiz-ului anunta o despartire la tribunal. Creatoarea de moda Romanita Iovan a inaintat, saptamana trecuta, la instanta Judecatoriei Sectorului 1, o cerere prin care solicita despartirea legala de Adrian Iovan.

Romanita Iovan a comentat decizia de divort ca fiind o "problema personala", nedorind sa adauge mai mult, arata Mediafax. Cei doi au un baietel de doi ani.

Se pare ca incercarile prin care cuplul au trecut pana in prezent, si nu putine la numar, nu au reusit sa ii tina pe cei doi impreuna. In octombrie 2005, Bogdan Iancu, intrat prin efractie in locuinta lui Iovan, a fost impuscat de catre acesta.

In 2006, procurorii au dispus neinceperea urmaririi penale impotriva lui Adrian Iovan, concluzionand ca acesta s-a aflat in legitima aparare.

O luna mai tarziu, procurorul Andreea Serbanoiu, de la Parchetul Tribunalului Bucuresti, care a stabilit ca Iovan era in legitima aparare, a cerut sa fie detasata la Parchetul Judecatoriei Sibiu.

La scurt timp dupa eveniment, in noiembrie 2005, Romanita Iovan a pierdut o sarcina, dupa care a reusit, insa, sa se refaca.