Madonna a incercat sa isi controleze sotul, pe Guy Ritchie, punand la punct un contract conjugal care ii solicita regizorului sa nu tipe la sotia lui si sa isi aloce timp special pentru relatiile sexuale. Regulile pentru Guy au fost stabilite acum doi ani, dupa ce cuplul a urmat sedinte de terapie conjugala, arata Daily Mail. Acum doua saptamani, cei doi si-au anuntat divortul.

Lui Guy i s-a spus ca "trebuie sa se straduiasca mai mult pentru a contribui la confortul emotional si spiritual al sotiei sale", ca "trebuie sa rezolve conflictele intr-un mod constructiv" si sa aloce timp pentru "expresivitatea sexuala" a cuplului.

Contractul continea chiar si instructiuni vizavi de ce cuvinte ar trebui sa foloseasca Guy in timpul certurilor cu Madonna. I s-a atras atentia ca trebuie sa fie calm: "Inteleg ca actiunile mele te-au suparat si te rog sa colaborezi cu mine pentru a rezolva aceasta problema", sunt cuvintele pe care trebuia sa le foloseasca Ritchie.

De asemenea, i se cerea sa stea zilnic cateva ore alaturi de sotia lui, pentru a citi impreuna texte din Cabala. Daca Guy incalca regulile, i se amintea de angajamentul luat prin cuvintele "contractul, contractul", a declarat o sursa apropiata cuplului. "Guy se simtea legat de maini si de picioare", a mai afirmat sursa.

In prezent, cuplul se afla in proces pentru stabilirea locului in care cei doi copii - Rocco, 8 ani si David Banda, 3 ani, adoptat - vor trai si vor merge la scoala. Madonna ar vrea ca baietii si fiica Lourdes, pe care o are dintr-o fosta relatie, sa vina alaturi de ea, la New York. Ritchie isi doreste insa ca cei mici sa mearga la scoala in Londra.