Artistul si-a postat pe blog, zilele acestea, un comentariu in care isi exprima frustrarea politica: "De cata indolenta si nepasare care sa-i lase sa-si faca de cap pe banii nostri suntem in stare? Nu merita poporul asta o raza de speranta?". Chirila pare sa stie ceva in plus, pentru ca, desi "nu am sustinut pana acum niciun candidat in campanie electorala", acum cantaretul a gasit un candidat pe care vrea sa il sustina.

"Oare nu exista undeva pe douasutetreizecisisaptedemii de kilometri patrati un singur OM care sa aiba o viziune si sa fie patruns de gandul de a face BINE? Poate vom gasi un OM...poate vom gasi...", scria pe blog, cu doua zile in urma, solistul trupei VAMA.

Intervievat de Evenimentul Zilei, Chirila isi explica atitudinea: "Am ajuns in situatia oribila in care trebuie sa votam cel mai mic rau si nu cel mai mare bine. Parlamentarii au ajuns sa isi dea mana pentru ca au businessuri impreuna, ungurii au iesit in strada pentru ca au fost mintiti, noi nu am reusit sa facem asta niciodata. Imi pare rau ca am ajuns sa fim niste romani pasivi“.

Desi afirma ca nu s-a gandit niciodata sa intre in politica, Tudor sustine ca "acum pot spune ca am gasit un candidat care, intr-adevar, are ceva de spus si pe care vreau sa il sustin". Chirila il va anunta pe misteriosul candidat in cadrul unei conferinte de presa, luni, 17 noiembrie.