Formatia MeaNox va lansa joi, albumul de debut intitulat "Visam la spatii verzi", printr-un concert live la Clubul Taranului.

"Visam la spatii verzi" este un album influentat de experientele personale ale fiecaruia dintre membrii trupei. Asta face ca toate cele 11 piese propuse publicului sa fie extrem de diferite ca stil, desi intregul album intra comfortabil sub umbrela rock-ului alternativ.

Vocalistul Dan Durbaca a afirmat despre visul MeaNox: "Unii vor un milion de dolari. Altii o blonda care sa le aduca micul dejun la pat. Noi am decis ca ne ajung spatiile verzi, dar sa fie bine udate. Voi la ce visati?"

In cadrul campaniei de lansare a albumului, MeaNox a creat site-ul www.tulacevisezi.com, unde membrii trupei va invita sa impartasiti visele voastre. Primele 50 de mesaje vor fi premiate cu o invitatie la concertul de lansare, care va incepe de la ora 21. Printre altii, pana acum, pe site si-au impartasit visele Mihnea Blidariu (Luna Amara), Sorin Danescu (Vita de Vie) si Doru Puscasu (Oliver).

Formatia MeaNox (Dan Durbaca - voce, Vlad Ferariu - chitara, Ioana Epure - bass, Attila Varadi - tobe) s-a infiintat in 2005. Dupa trei ani de concerte in diferite locatii din Bucuresti si din tara (Timisoara, Arad, Cluj, Constanta, Bacau, Vama Veche), trupa a inceput inregistrarile pentru primul album in studioul "Vita de Vie", avandu-l producator pe Janin Pasniciuc (ex AB4, Zebre).

Cei de la metalhead.ro au afirmat despre MeaNox ca "sunt o trupa cu mult curaj".