Mugur Mihaescu este cercetat de politisti dupa ce, luni seara, si-a parcat masina pe o strada din centrul Capitalei, blocand timp de aproape o ora si jumatate circulatia mijloacelor de transport in comun, relateaza Mediafax.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a precizat ca Mugur Mihaescu si-a parcat masina, un Volkswagen, pe strada Doctor Felix, intre orele 19:50 si 21:10, blocand circulatia tramvaielor si a autovehiculelor care circulau pe sensul pe care se afla masina acestuia.

Politistii au intocmit pe numele lui Mugur Mihaescu actele procedurale de cercetare, pentru atingerea adusa dreptului la libera circulatie a celorlalti participanti la trafic. Cercetarile sunt continuate de Biroul Cercetari Penale al sectorului 1 din cadrul Brigazii de Politie Rutiera.

Mugur Mihaescu a declarat ca a blocat fara sa vrea strada. "Eram in vizita la cineva care tocmai iesise din spital si nu mi-am dat seama ca am facut o prostie", a spus Mihaescu, care a mentionat ca politia l-a sunat sa isi mute masina.

"Probabil au luat numarul masinii, au intrat in baza de date si m-au sunat. Probabil o sa fiu chemat la sediul Politiei Rutiere sa dau o declaratie, nu stiu... probabil o sa mi se dea si o amenda....Nu am mai patit niciodata asa ceva", a mai spus Mugur Mihaescu.