Sacha Baron Cohen se pregateste de lansarea noului sau film, in care protagonist este un personaj deja celebru: Bruno, homosexual austriac, jurnalist de moda. Titlul filmului este la fel de detaliat ca precedentul Borat: "Delicious Journeys Through America For The Purpose Of Making Heterosexual Males Visibly Uncomfortable In The Presence Of A Gay Foreigner In A Mesh T-Shirt", scrie telegraph.co.uk.

Unul dintre personajele filmului este un manechin de culoare pe nume Iisus, ce poarta o mantie si o coroana cu spini.

“Bruno” este deja cunoscut pentru aparitiile sale furtunoase in mijlocul prezentarilor de moda sau pentru interviuri in care face de ras personalitati diverse, de la Ben Affleck la Gisele Bundchen sau simpatizanti ai neonazismului. Sutele de clipuri YouTube cu Bruno insumeaza milioane de afisari.

“Sacha a mers prea departe de data asta”, povesteste un spectator al versiunii dinaintea premierei. “Nu este prima oara cand a debarcat in apa fierbinte, dar cand vine vorba de religie, apele sunt ceva mai fierbinti.”

Dat in judecata de tiganii din Glod, carora le-a spus ca vor aparea intr-un documentar, si nu in filmul "Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan", Sacha Baron Cohen se asteapta la reactii similare dupa aparitia pe marele ecran a personajului Bruno.