Membru al formatiei BUG Mafia, Alin Demeter, Uzzi pe numele sau de scena, a fost internat la Spitalul Municipal din Timisoara, dupa ce a fost batut de persoane ramase neidentificate. Incidentul s-a petrecut intr-un bar din zona centrala a Timisoarei, scrie Mediafax.

Uzzi petrecea, in noaptea de joi spre vineri, alaturi de cativa prieteni, intr-un bar din centrul Timisoarei. Spre dimineata, la doar cateva ore dupa ce BUG Mafia concertase in clublul Sesto Senso, intre grupul cu care se distra solistul si doi barbati din local ar fi inceput o cearta aprinsa, iar in cateva momente barbatii s-au luat la bataie, potrivit martorilor.

In urma altercatiei au fost raniti solistul BUG Mafia si un alt tanar. Uzzi a fost internat in Spitalul Municipal, la sectia de chirurgie generala, avand multiple vanatai la cap si pe spate, capul spart si o fractura la un deget al mainii stangi.

Uzzi, in varsta de 30 de ani, pe numele sau Alin Demeter, a fost externat la orele pranzului, cu capul bandajat. Desi rapperul a declarat ca nu-si aminteste nimic despre atacatori si ca nu va depune nicio plangere, politistii de la Sectia 1 s-au autosesizat si au demarat cercetarile pentru identificarea agresorilor.

Celebrul rapper nu este la prima intamplare de acest gen. Anul trecut, acelasi Uzzi a participat la o bataie la Sannicolau Mare, tot dupa un concert.

BUG Mafia - Strazile