Sylvie (Silvia Stanciu), fosta componenta a trupei Etno, a lansat single-ul "Poale'n brau". Purtand subtitlul "Reteta de succes", piesa este o parodie la adresa "vedetei de provincie" si reflecta viata fetelor venite de la tara pentru a intra in randul doamnelor de Bucuresti de la TV, prin diverse metode.

Noul single al artistei a ajuns sa faca deliciul concertelor din intreaga tara, imediat ce a fost testat de public, iar coregrafia creata de Sylvie in registru comic si prestatia dansatoarelor ei s-au bucurat din partea fanilor. Datorita succesului de care se bucura piesa, melodia Poale’n Brau va beneficia in curand de un videoclip plin de umor si savoare.

Poale'n Brau a fost creata de Daniel Alexandrescu in stil etno cu inflexiuni rusesti, dar versurile ii apartin Sylviei. Muza artistei a fost un specimen des intalnit in showbiz-ul autohton, ce starneste de cele mai multe ori controverse in presa. Este vorba de "vedeta de provincie", care e acuzata pe "nedrept" de faptul ca a furat iubitul altei “vedete”, sau care este cunoscuta pentru “aptitudinile” de a gestiona banii din portofel sau conturile bancare ale unor domni.

Sylvie

“La inceput, am crezut ca va fi una dintre piesele etno-dance, incluse in urmatorul material discografic. Dar, lucrurile s-au schimbat in momentul in care am vazut reactia publicului de la concerte. Se creeaza o atmosfera extraordinara, si de fiecare data mi se cere sa fac bis. Nici mie nu-mi vine sa cred, dar in acelasi timp, sunt fericita sa stiu ca romanii nu si-au pierdut simtul umorului si ca inca mai au puterea de a se distra in orice situatie” , spune Sylvie.

Silvia Stanciu este studenta in anul II la Universitatea Hyperion, Facultatea de Arte, si este apreciata de colegi si de profesori pentru calitatile actoricesti senzationale. Aflata la clasa actorului si profesorului Virgil Ogasanu, Sylvie a primit bursa de merit, fiind de altfel singura care a intrunit conditiile necesare obtinerii.

Piesa "Gaitele", in care va aparea si fosta componenta Etno, va fi jucata la Festivalul de Teatru Studentesc din Bucuresti, la sfarsitul lunii martie.

Sylvie