De Martisor, trupa Popas le ofera doamnelor si domnisoarelor un cadou muzical, primul extras pe single de pe albumul Flickering Hostile. Turneul de promovare a noului material discografic va debuta pe 1 martie, la Hard Rock Cafe, si va continua in mai multe cluburi bucurestene.

Dupa concertul pe care trupa il va sustine la Hard Rock Cafe pe 1 martie, vor urma mai multe reprezentatii la: Coyote Cafe (5 martie), Cafeneaua Actorilor - Tineretului (8 martie), Alive Club (12 martie). Apoi, începand cu luna mai, Popas Band va avea o serie de concerte în cluburi din tara.

Piesele albumului Flickering Hostile sunt compuse integral, muzica si text, de Marius Popa si acopera o arie larga de stiluri, de la funk la pop-rock. Marius este binecunoscut publicului datorita hiturilor lansate, de-a lungul anilor, de Spin, Latin Expres, Jukebox sau Foisorul de Foc.

Infiintata in 2006, Popas Band este formata din Marius Popa (voce), Laura Luchian (voce), Bogdan Giurea (chitara), Florin Serban (chitara), Gabor Pal (tobe), Nelu Niculae (bas) si Gabi Pindici (claviaturi).

Melodiile de pe albumul Flickering Hostile au fost scrise intr-o perioada de circa doi ani. Inregistrarea lor s-a facut in regim "live", fara vreun sunet generat de computer, timp de trei luni, in studioul "Vita de Vie". Albumul va fi lansat atat in Romania cat si in Europa, trupa Popas fiind principalul producator.

"Am ales sa facem un album care sa sune destul de vechi ca si sound pentru ca eu sunt de parere ca ne indepartam de esenta. Cantam electronic inainte sa invatam sa cantam bine, cu instrumente adevarate, cu afectiune si asta este un pacat! Muzica a fost conceputa sa hraneasca spiritul! Evoluam, luptam, murim si nu observam ca spiritul ne-a intrat la apa! Eu ma opresc din evolutia mea catre nimic aici! Mai am de simtit!" (Marius Popa)

Asculta piesa: "Popas Band - Fata (Na, na, na)"