In perioada 27 februarie - 1 martie, Kiss FM sustine echipa de olimpici a Romaniei la a doua editie a concursului Romanian Masters of Mathematics.

Vineri, 27 februarie, sediul Kiss FM a fost luat cu asalt de mai bine de saptezeci de matematicieni, veniti din toate colturile lumii: China, Rusia, Serbia, SUA, Italia, Bulgaria, Republica Moldova si, evident, Romania.

Pusi pe treaba inca de dimineata, olimpicii, insotiti de profesori, au venit la sediul Kiss FM, pentru a-i cunoaste pe cei trei Carcotasi si pentru a lasa cateva amintiri "matematice", inscriptionate pe ziduri.

calcule
Foto: Hotnews

Totusi, in ciuda numarului mare de olimpici pe metrul patrat, Serban, Misu si Dezbracatu’ au reusit sa discute si sa glumeasca cu fiecare in parte. Dupa cum era de asteptat, Dezbracatu' a ales sa socializeze cu grupul de olimpici chinezi, asta pentru ca era singurul care vorbeste fluent. Pe limba lui.

Concursul Romanian Masters of Mathematics se adreseaza liceenilor si a debutat anul trecut. In palmaresul primei editii se numara nu mai putin de patru medaliati cu aur, sapte cu argint si 12 castigatori ai medaliilor de bronz.

carcotasi matematicieni
Foto: Hotnews