Cristi Minculescu si sotia sa, Rodica, au iesit de la sectia de terapie intensiva a Spitalului Universitar din Regensburg, Germania. Ei au inceput recuperarea fizica, iar de saptamana viitoare vor putea sa primeasca si vizite, a declarat Florin Minculescu, fiul lor, pentru Mediafax. Sotia artistului nu va parasi clinica din Germania decat impreuna cu sotul sau.

"Le merge la amandoi bine, au iesit de la terapie intensiva. Vor mai sta in spital cateva saptamani. Au inceput recuperarea, in functie de cum merge fizioterapia, vom sti exact cat mai raman aici. Este insa foarte bine, deoarece nu mai au nevoie de alte interventii", a declarat Florin Minculescu. "Tati spera ca din vara sa revina pe scena", a mai spus fiul cantaretului.

El a mai spus ca, inaintea transplantului, tatal sau a avut parte de o bucurie nesperata - victoria echipei sale de suflet, Universitatea Craiova, impotriva campioanei CFR Cluj. "Tata a fost foarte bucuros cand Universitatea a batut CFR Cluj, cu 4-1 (...). Asta l-a motivat inainte de operatie. Abia asteapta sa batem pe Dinamo (...). Ar vrea sa fie in tribune, dar nu are cum. Spera, insa, ca in vara sa sustina un concert pe (stadionul, n.r.) Ion Oblemenco", a spus Florin Minculescu.