OCS le ofera fanilor Dansam (Sa nu astepti nimic), cel de-al 22-lea videoclip al trupei. Omul cu Sobolani isi lanseaza azi noul album, intitulat Dansam legati la ochi cu spatele la zid. Concertul va avea loc pe data de 3 aprilie, cu incepere de la ora 21:00, la clubul The Silver Church. Invitati speciali sunt The Moood si Timpuri Noi.

Dansam (Sa nu astepti nimic) este ce-al 22-lea videoclip al trupei Omul cu Sobolani si al doilea de pe noul album. Primul videoclip a fost lansat in octombrie 2008, pentru piesa Un numar necunoscut. Ambele clipuri au fost filmate de Bogdan Moldoveanu, unul dintre apropiatii formatiei.

"Bogdan Moldoveanu a.k.a Hypno a prins cam cel mai bine ce e cu noi. Poate si pentru ca suntem tare buni prieteni si ne petrecem destul timp impreuna. Si... pentru ca in general nu prea exista bugete reale pentru clipuri, si atunci trebuie sa facem totul cam pe prietenie", spune Dan Amariei, solistul OCS.

Omul cu Sobolani - Dansam (Sa nu astepti nimic)

Biletele pentru concertul de lansare de pe 3 aprilie costa 30 RON si pot fi achizitionate din magazinele Diverta si de pe site-ul ticketpoint.ro. La intrare, biletele vor costa 35 RON. Toti cumparatorii de bilet vor primi gratuit noul numar al revistei Sunete si un CD cu noul album OCS.

Concertul de lansare va fi urmat de un turneu de promovare a noului material.

11 aprilie OCS live @ music pub – cluj, ora 23.

17 aprilie OCS live @ la taclale – constanta, ora 23.

24 aprilie OCS live @ the note – timisoara, ora 23.

Trupa a fost infiintata pe 1 august 1997 si a primit numele unui celebru caz al lui Sigmund Freud. In cei 12 ani de existenta, OCS a lansat pe piata albume ca Razna, Ne punem in cap, Mainile sus!, OCS TV, Superparanoia si Dansam legati la ochi cu spatele la zid.

Vezi aici site-ul oficial al trupei.