Noul film al lui Sacha Baron Cohen este gata sa apara pe marile ecrane. Pe 10 iulie, personajul Bruno, prezentator TV austriac gay, va deveni cunoscut spectatorilor din cinematografe, intr-un nou proiect socant. Trailerul filmului a fost recent dat publicitatii, dar titlul nu este inca stabilit, una dintre variante de lucru fiind Delicious Journeys Through America For The Purpose Of Making Heterosexual Males Visibly Uncomfortable In The Presence Of A Gay Foreigner In A Mesh T-Shirt.

Pentru inceput, "Bruno" isi prezinta fiul afro-american adoptat: "I-am dat un nume traditional african: OJ!"

Este clar ca americanii vor fi din nou cuceriti de Cohen, desi personajul Borat (2006) i-a construit un renume in valoare de 185 de milioane de dolari.

Intr-o alta scena prezentata in trailer, un expert in auto-aparare il ia in serios pe Bruno cand acesta, fluturand o jucarie sexuala, intreaba naiv: "Cum te aperi de un dildo?"

Mai tarziu, patru barbati bine facuti, imbracati in costume de camuflaj, nu primesc bine aprecierile lui Bruno: "Imi aduceti aminte asa de mult de fetele din Sex & the City!"

Nu ii este teama de cei patru, asa cum nu ii este teama nici de aventurile sexuale salbatice: o blonda focoasa il biciuieste si ii porunceste sa se dezbrace.

Desigur, filmul este destinat exclusiv adultilor.