Este clar. Pe 31 mai AC/DC nu canta in Romania, potrivit unei dezmintiri oficiale a trupei, citata de Reuters. Concertul anuntat la Bucuresti a fost o escrocherie, reprezentantii companiilor implicate sustinind ca pagubele totale ar fi putut ajunge la trei milioane de euro. Organizatorii festivalului, reprezentantii firmei PlayCool, au plecat in Israel, informeaza Mediafax.

Playcool SRL, o firma infiintata in urma cu mai putin de o luna, este creierul intregului scenariu, principalul organizator al Bucharest Rock Arena si compania care a anuntat - in mod fals, conform site-ului oficial al trupei - concertul AC/DC de la Bucuresti.

"Daca schema le-ar fi iesit, organizatorii asa-zisului eveniment, cei de la Playcool ar fi obtinut trei milioane de euro", a fost concluzia lui Andrei Tuturuga, reprezentantul companiei de ticketing pentru evenimentul programat la finalul lunii mai.

Desi de la anuntul concertului AC/DC in festivalul Bucharest Rock Arena au fost vandute 8.000 de bilete, banii pentru acestea, circa 250.000 de euro, nu au fost virati catre organizatorul Playcool.

Fanii dezamagiti ai trupei AC/DC isi pot recupera banii pentru biletele achizitionate la festivalul Bucharest Rock Arena, au declarat reprezentantii One Event. Compania regreta cele intamplate: "Ne cerem scuze trupelor romanesti care au fost anuntate oficial ca vor lua parte la acest festival si tuturor celor care au achizitionat bilete pentru acest eveniment", informeaza One Event intr-un comunicat remis HotNews.ro.

Trupa AC/DC, ca si alte cateva trupe romanesti, ar fi trebuit sa cante in cadrul festivalului Bucharest Rock Arena, pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 15. Festivalul, care astepta 70.000 de spectatori, a fost amanat "din motive de ordin organizatoric", a precizat unul dintre reprezentatii One Event, agentia raspunzatoare de artistii romani in cadrul Bucharest Rock Arena. Marti seara, site-ul AC/DC anunta ca organizatorii festivalului au recurs la "falsa publicitate" cu privire la posibilitatea ca trupa sa fie cap de afis in a doua zi a festivalului Bucharest Rock Arena.