George Vintila a acceptat sa colaboreze cu Raku la inregistrarea piesei Ai ki do, informeaza ProFm. Cantecul este inclus pe albumul Rezistenta, material lansat luna trecuta de cunoscutul membru al trupei Zale.

DJ-ul ProFm nu se afla la prima "incursiune" in lumea muzicii. De aceasta data, George Vintila a fost cooptat de Raku - membru al trupei Zale si fost component al formatiei Morometii - pe noul sau album, intitulat Rezistenta. Lansarea materialului a avut loc in cadrul emisiunii “ProFM’sCOOL”.

"Cu Raku ma stiu de ceva vreme, avem prieteni comuni, ii apreciez munca si viceversa se pare. Recunosc ca m-a surprins invitatia lui de a colabora pe o piesa.”, spune George.

Colaborarea pentru piesa Ai ki do nu este intamplatoare. “Unul din prietenii nostri comuni a facut aikido. Am fost si eu la o sala specifica si mi-a placut foarte mult. E una dintre artele martiale care mi se pare intr-adevar speciala. Asa ca am avut un motiv sa spun “da” la propunerea lui Raku. In plus, este o onoare pentru mine sa fiu in lista de colaborari a albumului “Rezistenta”".

Cu toate ca nu este la prima sa colaborare cu un artist de calitate, DJ-ul nu vrea sa faca din asta un obicei. “Colaborarile, si acelea mai rarute si mai dragute, iti dau voie sa fii divers si nici nu creezi asteptari pe care trebuie sa le onorezi. In plus, imi place atat de mult muzica incat simt ca e nevoie sa ramana un hobby ca sa ma pot bucura de ea asa cum vreau eu. Dar stii cum e, niciodata sa nu spui niciodata.”