Incepand din luna iunie a acestui an, designerul Alexandru Ciucu devine oficial partenerul Casei Regale a Romaniei. Detinator al celui mai cunoscut atelier de costume masculine premium din tara, Alexandru Ciucu va asigura tinuta de business si ceremonie a Altetei Sale Regale Principele Radu al Romaniei.

“Sunt bucuros sa descopar in Bucuresti firme care, prin calitatea serviciilor oferite, concureaza companii similare din Europa. Alexandru Ciucu este un brand ce si-a castigat pozitia pe piata produselor de lux prin profesionalism, stil si eleganta“, a declarat Alteta Sa Regala, Principele Radu al Romaniei. Ca o recunoastere a calitatii serviciilor brandului Alexandru Ciucu, Principele Radu i-a oferit acestuia titlul de Partener al Casei Regale. Alteta Sa va purta costumele create de Alexandru Ciucu.

“Sunt onorat sa colaborez cu Casa Regala, regasind in reprezentantii acesteia stilul si eleganta asa cum ar trebui sa fie: prezente in fiecare gest, cuvant sau abordare vestimentara. Principele Radu al Romaniei este o personalitate ce emana echilibru, incredere si bun gust demne de titlul pe care il poarta. Daca nu ar fi print, ar fi sigur unul dintre putinii oameni pentru care apelativul de domn, consider ca ar fi insuficient”, a spus Alexandru Ciucu.

"Noi am inceput colaborarea cu doua luni in urma, inainte ca Alteta Sa Regala Principele Radu al Romaniei sa-si depuna candidatura ca Presedinte. Ma fascineaza povestea Casei Regale, nu doar Casa Regala a Romaniei. In general, cand se vorbeste de printi si printese, cred ca toti dintre noi simtim asa o trimitere catre povesti, catre zona copilariei, cu zane bune si cu baghete fermecate. Cred in aceasta institutie a regalitatii, pentru ca a dovedit, de-a lungul timpului, ca indiferent de situatiile prin care trece, pastreaza intotdeauna o tinuta, o atitudine demna si parinteasca", a spus Alexandru Ciucu pentru HotNews.ro.

Colaborarea cu Principele Radu a venit natural, dupa cum explica designerul. "Suntem admiratorii si adeptii aceluiasi stil, al celui traditionalist britanic si al celui creativ italienesc. Diferenta, si aici ma refer intre ceea ce prefera sa poarte Alteta Sa si ceea ce prefer sa port eu, difera pentru ca misiunile noastre sunt diferite. Cu alte cuvinte, eu am posibilitatea sa port si lucruri care, sa spunem, sunt mai nonconformiste. Pe cand Alteta Sa, datorita imaginii pe care trebuie sa o sustina si poate si datorita felului sau destul de conformist de a fi, nu poate merge foarte mult... Ma refer aici la nivel cromatic, pentru ca la nivel compozitional, un sacou sau un pantalon barbatesc nu poate suferi transformari intr-adevar extraordinare, cum ar putea sa se intample in cazul unei rochii de dama."

Prezent la Intalnirile HotLife, Alexandru Ciucu a dezvaluit ce stil vestimentar va aborda Principele Radu in urmatoarea perioada. "Ca stil coloristic, vom ramane, in principiu, pentru zona de mass-media, pentru locurile in care el se afiseaza public, pe culori clasice, negru, tot felul de nuante de gri, gri-melanj, gri-uni si bleumarin. Poate la un moment dat vom incerca un costum de culoare maron, eu am sa-i propun acuma, vedem ce va decide Principele, iar pentru vara vom incerca o abordare mai mult sacou-pantalon. Vom merge pe in. Vara e mult mai placut si mult mai frumos sa porti un costum de in sau unul de bumbac, fiind tesaturi mai racoroase. E adevarat ca se sifoneaza mai repede, dar, pana la urma, asta e frumusetea inului. Un in perfect calcat si fara nici o cuta... nu e in. Iarasi, la nivel cromatic, vom jongla in stilul britanic, cu un pantalon ecru mai deschis la culoare si un sacou bleumarin."

Alexandru Ciucu a avut ocazia sa-l intalneasca pe Principele Radu cu prilejul Concertului Regal sustinut de Orchestra Simfonica a Filarmonicii “George Enescu”, concert la care a fost invitat de Majestatile Lor Regele Mihai si Regina Ana, Altetele Lor Regale Principesa Margareta si Principele Radu si Excelenta Sa domnul Alexander Nixon, alaturi de alte personalitati in luna aprilie a acestui an.

Despre Alexandru Ciucu

Unic pe piata din Romania pentru serviciile pe care le ofera, Alexandru Ciucu creeaza costume si camasi barbatesti la comanda, aducand in prim plan un nou concept, anume acela de consultanta vestimentara customizata, exclusiv destinata barbatilor.

Atelierul de croitorie pentru barbati “Alexandru Ciucu” este exclusivist prin design, calitatea materialelor, a lucraturii si a consilierii oferite clientului. Designerul ofera consiliere vestimentara fiecarui client in parte, tinand cont de dorintele si conformatia acestuia. Creatiile Alexandru Ciucu se incadreaza in segmentele Ceremonie si SmartBusiness.