"The kings of metal" au pregatit un nou material, EP-ul Thunder In The Sky, care cuprinde si o versiune in limba romana a piesei Father. Manowar a demarat saptamana aceasta turneul Deats To Infidels Tour 2009 si va fi prezenta si in Romania, pe 5 iulie, la B'ESTFEST AFTERSHOCK, informeaza Emagic.

Thunder In The Sky preceda albumul Hammer Of The Gods si este conceput ca introducere in Asgard Saga, colaborarea fara precedent dintre Manowar si cel mai bine vandut autor de literatura fantastica din Germania, Wolfgang Hohlbein. Versiunea “de turneu” a EP-ului este elaborata ca un produs de colectie si poate fi achizitionata de la toate festivalurile la care Manowar va fi cap de afis, inclusiv de la AFTERSHOCK.

De asemenea, Thunder In The Sky este disponibil la vanzare si in format .mp3, in magazinul online al trupei, The Kingdom Of Steel. EP-ul include piesele Thunder In The Sky, God Or Man, Let The Gods Decide, Die With Honor, The Crown And The Ring, precum si versiunile piesei Father, in germana, italiana, maghiara, bulgara, norvegiana, spaniola, franceza, greaca, turca, poloneza, japoneza, croata, portugheza, finlandeza si romana.

Manowar va canta la Bucuresti pe data de 5 iulie, la Romexpo, in cadrul B'ESTFEST AFTERSHOCK. In aceeasi zi vor mai concerta formatiile HollyHell, Trooper, Thunderstorm, Nexus si Ulytau. Programul festivalului poate fi vazut aici. Biletele pentru AFTERSHOCK costa 100 lei si 150 lei, in functie de distanta fata de scena, si sunt disponibile pe www.myticket.ro si in reteaua Diverta.

Vezi aici site-ul oficial si pagina de myspace a trupei. Fan-clubul Manowar din Romania poate fi gasit aici.

Manowar - Tata