Sexting, prima carte a Loredanei Groza, este disponibila din 25 iunie in toate librariile din tara. Evenimentul de lansare va avea loc vineri, 10 iulie, de la ora 18:00, in magazinul Diverta, unde sunt invitati toti fanii artistei, informeaza Creative Ideas.

Titlul cartii reprezinta combinatia dintre sex si texting, noul trend in conversatia despre sex, care inseamna trimiterea de mesaje si fotografii explicite cu tenta sexuala mai ales prin intermediul telefonului mobil.

In paginile cartii, Loredana vorbeste, fara pudoare, despre gandurile, dorintele, placerile, slabiciunile si intimitatea ei. Sexting se refera, astfel, la conversatia despre sex prin intermediul mesajelor, a sms-urilor sau a email-ului si inseamna, in acelasi timp, intimitate si anonimat.

"Acum totul trebuie sa intre in cateva vorbe, intr-un mesaj cat mai explicit si cat mai putin romantic. Aproape toata lumea face sexting chiar daca nu o recunoaste! Pentru unii reprezinta substitutul pentru sex real atunci cand sunt plecati in delegatii, iar cu cateva sms-uri isi pot satisface nevasta geloasa”, spune Loredana.

Imaginati-va cand veti citi aceste texte ca au ajuns la voi direct din emailul meu privat, din mesageria personală... Sexting placut!

Loredana Groza

Cantareata propune o carte despre oameni mari, dragoste, sex, moda, viata mondena, barbati, in care sunt prezentate mici intamplari cotidiene si detalii din spatele scenei.

”De multe ori se intampla ca textul expediat sau vreo poza mai deochiata pe care i-ai trimis-o cadou iubitului de ziua lui sa ajunga pe mana unor perversi care ti-au spart mailul sau, mai naspa, sa te certi cu iubitul si sa te intinda drept razbunare la tot satul... Sa vorbesti despre sex poate fi frumos si interesant si cuvintele asezate in textul si in contextul potrivit, ca este live, online, intr-o scrisoare parfumata sau intr-un mesaj pe telefon, te pot ajuta întotdeauna sa transmiti ceea ce simti si ce vrei.”