Are 20 de ani, s-a nascut in Piatra-Neamt si are un corp de invidiat: dimensiuni 88/61/91 si 1.74 m inaltime. Are ca pasiuni "sofatul si, bineinteles, shopping-ul specific fiecarei fete" si isi doreste sa devina prezentatoare TV. Bianca Elena Constantin a fost aleasa Miss Universe Romania 2009, in urma unui concurs care s-a desfasurat pe 27 iunie. Tanara a mai primit un premiu special din partea presei si va reprezenta Romania la Miss Universe 2009, competitie care va avea loc pe 23 august, in Bahamas.

Bianca a fost aleasa castigatoare in urma unei finale la care au luat parte 23 de concurente. Punctajul a fost constituit din notele acordate de catre juriu (50%) si votul publicului prin televoting (50%). Exceptie a facut punctajul pentru Premiul Presei, constituit din notele acordate de juriul compus din specialisti in domeniul de beauty si reprezentanti ai partenerilor media.

Finalistele au avut de sustinut cinci probe pe parcursul serii: proba tinutei de zi, proba costumului de baie, proba costumului popular, proba rochiilor de seara si proba interviului de personalitate.

Castigatoarele editiei 2009 a Miss Universe Romania sunt:

  • Miss Fotogenie - Bianca Maria Timis
  • Miss Popularitate - Elena Cristina Oprea
  • Locul al III-lea - Ioana Natalia Onet
  • Locul al II-lea - Maria Liana Timis
  • Premiul Presei - Bianca Elena Constantin
  • Locul I - Georgeta Filip
  • Miss Universe Romania - Bianca Elena Constantin

Vezi aici detaliile despre finalistele editiei 2009 a Miss Universe Romania.

Daca juriul si telespectatorii vor decide ca eu trebuie sa reprezint Romania in Bahamas, sunt sigura ca-i voi convinge si pe americani ca merit titlul de Miss Universe 2009.

Bianca Elena Constantin, Miss Universe Romania 2009

Bianca Elena Constantin va reprezenta Romania in cadrul Miss Universe 2009. Competitia va avea loc pe 23 august, in Bahamas. Voteaza aici pentru una dintre concurente.

Miss Universe este un concurs anual de frumusete, organizat de Miss Universe Organization, firma detinuta de Donald Trump din 1996 si in parteneriat cu NBC.

Concursul Miss Universe a fost difuzat prima oara in anul 1955 si a devenit unul dintre cele mai populare si mediatizate competitii de frumusete, din lume. In prezent, titlul "Miss Universe" este detinut de Dayana Mendoza, din Venezuela.