O serie de fotografii personale, preluate din albumul de familie al lui Michael Jackson si care il infatiseaza pe starul american impreuna cu cei trei copii ai sai, au fost publicate luni de presa internationala. De-a lungul vremii, Regele Pop a avut grija sa isi protejeze copiii de ochii presei, astfel ca fotografiile cu acestia sunt foarte rare.

La numai cateva zile de la moartea sa, peste 20 de fotografii private ale lui Michael Jackson au fost postate pe site-ul TMZ, infatisandu-l pe artist in viata de zi cu zi, alaturi de cei trei copii ai sai sau alte persoane din anturajul sau.

Megastarul, care a incercat ani de zile sa tina mass-media la distanta de viata lui personala, obisnuia sa apara in public purtand o masca pe fata si isi obliga copiii sa poarte astfel de masti, starnind de fiecare data controverse.

DailyMail noteaza ca aceste noi si inedite fotografii, care se pare ca au fost facute in ultimii sase ani, prezinta un Michael Jackson mult mai aproape de imaginea unui tata de familie decat oricare dintre excentricele sale aparitii publice din ultimii ani. In imagini, starul pare cu adevarat fericit alaturi de micuti, la petreceri sau zile de nasteri.

Michael Jackson a avut 3 copii: Prince Michael, in varsta de 12 ani, Paris, de 11 ani si Prince Michael II, de 7 ani.

Vezi fotografiile aici.