Revista OK! a platit 500.000 de dolari pentru drepturile exclusive ale ultimei fotografii cu Michael Jackson, in momentul in care paramedicii incercau sa-l resusciteze, relateaza www.brandrepublic.com.

Celebrul tabloid pretinde ca este vorba despre ultima fotografie in viata a lui Michael Jackson, dupa ce suferise atacul de cord.

O sursa a declarat pentru Media Week ca Northern & Shell, publisher-ul revistei OK!', a platit 500.000 de dolari pentru dreptul de a folosi fotografia in SUA si in Marea Britanie.

Fotografia este aproape identica cu cea postata de site-ul ETonline.com.

Rivalul OK!, revista Hello, a intrat si ea in aceasta cursa, dar deschide cu o imagine in care Michael Jackson face un semn de adio, fotografie veche insa de cativa ani.

Sarah Ivens, directorul editorial al OK!, a declarat, pentru MediaWeek.com,ca imaginea lui Jackson, murind, va diferentia revista de alti concurenti.

"Sper ca aceasta imagine va provoca cititorii. Ea aduce un omagiu starului, dar va arata si ca Michael era un caracter excentric, care a trait o viata foarte controversata", a declarat Ivens.