Dan Griober si Bogdan Popoiag isi ofera spre download albumul Unu', care include colaborari cu Dan Amariei (OCS), Junkyard, Dru Klein, Alexandra Ungureanu, dar mai ales cu George Nicolescu, pe celebra piesa Cantec pentru sanatatea ierbii. Mp3-urile de pe acest album pot fi descarcate gratuit si legal doar pe 7 iulie, in limita a 5000 de download-uri.

Proiectul Unu’ a fost compus din Dan Griober si Bogdan Popoiag. Cei doi s-au cunoscut in 1996 si au colaborat sub titulatura Hard Breakbeat (Hard B). Pana in anul 2002, au produs cinci albume, care insa nu au fost lansate pe piata.

In iunie 2002, Hard B. a facut o selectie din cele cinci discuri si a produs un material, schimbandu-si totodata numele in Unu’. Pe 1 septembrie a aparut pe piata Cantec pentru sanatatea ierbii, piesa rezultata in urma colaborarii cu George Nicolescu. In luna octombrie a aceluiasi an, Unu' a lansat discul cu acelasi nume, care cuprinde 15 piese.

Dan Griober este compozitor si producator muzical si a produs melodii pentru formatii ca Hi-Q, Activ, Blondy, Akcent. Bogdan Popoiag este cunoscut mai ales pentru producerea piesei Dragostea din tei (O-Zone). Tot el a lucrat anul trecut si la albumul V8 al trupei Voltaj.

Albumul Unu' poate fi downloadat gratuit si legal doar pe data de 7 iulie, in limita a 5000 de descarcari si numai de catre cei inregistrati pe site-ul care ofera piesele.