Katherine Jackson, mama lui Michael Jackson, va deveni tutorele permanent al copiilor "Regelui muzicii pop", dupa ce a incheiat un acord cu Debbie Rowe, fosta sotie si mama biologica a celor doi copii mai mari ai vedetei, Prince Michael, in varsta de 12 ani si Paris, 11 ani, noteaza CNN. Debbie Rowe a acceptat, in cele din urma, ca mama lui Michael Jackson, in varsta de 79 de ani, sa preia custodia permanenta a copiilor cantaretului, iar acordul nu presupune nicio compensatie financiara suplimentara pentru Rowe.

Debbie Rowe si Katherine Jackson se vor prezenta in fata tribunalului din Los Angeles pe 3 august pentru ca un judecator sa valideze acordul dintre cele doua parti.

Potrivit acestui acord, Debbie Rowe are dreptul sa-si viziteze copiii pe care i-a nascut in timpul casatoriei cu Michael Jackson, dar nu se precizeaza numarul vizitelor la care va avea dreptul Rowe.

Potrivit acelorasi surse, Debbie Rowe a obtinut din partea familiei Jackson permisiunea ca un psiholog sa ii ajute pe copiii celebrului cantaret sa se obisnuiasca mai usor cu prezenta mamei lor.

Debbie Rowe este mama celor doi copii mai mari ai megastarului, Prince Michael, in varsta de 12 ani si Paris, 11 ani. Cei doi copii mai au un frate vitreg, Prince Michael Jackson II, in varsta de 7 ani, care a fost nascut de o mama surogat, a carei identitate nu a fost facuta publica.

Pe 19 iunie, instanta i-a acordat mamei lui Michael Jackson custodia provizorie a celor trei copii ai regelui muzicii pop.