In luna septembrie, Madonna va lansa in format DVD cele mai cunoscute filme produse de firma ei: Filth & Wisdom si documentarul I Am Because We Are. Artista americana va concerta in Parcul Izvor din Capitala pe 26 august, in cadrul turneului Sticky & Sweet Tour, informeaza Emagic.

Documentarul I Am Because We Are va fi lansat in format DVD pe 22 septembrie. Pelicula a fost regizata de Nathan Rissman si a fost scrisa, narata si produsa chiar de Madonna. I Am Because You Are a avut premiera in Europa la Festivalul de Film de la Cannes.

Documentarul are ca subiect conditia precara a copiilor din Malawi ramasi orfani din cauza maladiei SIDA. De altfel, este cunoscuta implicarea artistei in numeroase campanii umanitare, alaturi de organizatia sa caritabila, Raising Malawi, care sprijina copiii defavorizati, oferindu-le un adapost, haine si alimente.

Mai multe despre documentarul I Am Because We Are gasiti aici.

Filth & Wisdom, care marcheaza debutul Madonnei ca regizoare, va fi lansat in format DVD pe 29 septembrie, in aceeasi zi cu aparitia compilatiei Celebration. Filmul a fost lansat in 2008, la Festivalul International de Film de la Berlin, si a fost regizat si scris chiar de Madonna. Filmul ii are in rolurile principale pe Eugene Hutz de la Gogol Bordello, Holly Weston, Vicky McClure si Richard E. Grant.

Filth & Wisdom si I Am Because We Are sunt doua dintre productiile Semtex Films, companie infiintata de Madonna in 2006 pentru a se ocupa de toate materialele TV/video ale artistei. Pe langa cele doua filme, Semtex a mai realizat si o emisie speciala in iulie 2009 - Madonna TV - pe canalul Sky 1, prezentand imagini live din Sticky & Sweet Tour, precum si o transmisie live a concertului pe care artista l-a sustinut in Londra in cadrul turneului Madonna: The Confessions Tour - Live from London (2006).

O lista cu aparitiile cinematografice ale Madonnei gasiti aici.

Parte a seriei Vodafone Best Music, promovat de Live Nation si organizat de Emagic, concertul Madonnei de la Bucuresti va avea loc pe data de 26 august, in Parcul Izvor din Capitala. Biletele ramase disponibile mai pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta sau online, de pe www.myticket.ro, la urmatoarele categorii de pret: 120 lei (Gazon B), 600 lei (Gold Bar) si respectiv 800 lei (cele VIP). Ultimele Pachete Gold, in valoare de 2250 lei, sunt disponibile doar prin comenzi telefonice sau prin e-mail. Detalii pe www.myticket.ro.