Joe Jackson, tatal lui Michael Jackson, a spus ca intentioneaza sa-si viziteze nepotii, dar ca nu va ajuta la cresterea lor, informeaza Associated Press, citata de nme.com. Declaratia vine dupa ce, pe 3 august, sotia lui a fost numita oficial tutore permanent al celor trei copii ai "Regelui muzicii pop".

Intr-o declaratie depusa la curtea din Los Angeles, tatal lui Michael Jackson spune: "Am avut o relatie apropiata cu acesti nepoti inca de la nasterea lor. Vizitez din cand in cand rezidenta familiei si voi continua sa o fac, totusi nu ma voi implica in cresterea copiilor." Joe Jackson spune, de asemenea, ca sotia lui, Katherine, este "un tutore minunat".

Joe Jackson declarase in cadrul emisiunii Good Morning America, pe 10 iulie, ca el si sotia sa ar fi cei mai potriviti pentru a-i creste pe copiii lui Michael.

Katherine Jackson, mama lui Michael Jackson, a fost numita tutorele permanent al copiilor "Regelui muzicii pop", dupa ce un judecator al curtii supreme din Los Angeles a aprobat un acord incheiat intre Katherine Jackson si Debbie Rowe, fosta sotie si mama biologica a celor doi copii mai mari ai vedetei, Prince Michael, in varsta de 12 ani si Paris, 11 ani. Numirea lui Katherine ca tutore al copiilor este in concordanta cu dorinta lui Michael, dupa cum arata un testament redactat in 2002.