A fost prima intrata la actorie in Timisoara si, dupa doi ani de teatru, si-a dat seama ca vroia mai mult decat trei spectacole pe an intr-un singur oras. Si-a amintit ca, in anii de studiu, profesorii ii descoperisera un alt talent de care ea insasi uitase: cantatul.

La debut ii era frica de scena si tot ceea ce facea i se parea stangaci. Si-a depasit inhibitiile si, de cativa ani incoace, incearca sa-si implineasca visul. Un vis inceput in anii copilarei, continuat in anii de scoala, cand Anastasia era solista corului, scria poezii si prezenta toate spectacolele din orasul sau natal. Un vis reluat la Timisoara, in anii facultatii, cand a abandonat Literele, unde se inscrisese la dorinta parintilor, si s-a dus la Teatru.

“Mi-am petrecut copilaria intr-un oras langa munte si, cum toti ne dorim ce nu putem avea, eu imi doream marea. Marea a fost prima mea iubire, mi-a fost prima muza si prima poezie.

Anastasia
Anastasia
Tot la mare mi-am simtit pentru prima data inima - m-am indragostit. Atunci au inceput noptile albe, atunci am inceput sa plang si sa-mi doresc… Ma visam traind acolo, numai cu el si o chitara. Dar timpul a trecut si am ramas doar eu si chitara“, spune artista.

Sunt fiecare personaj şi fiecare vers din muzica mea.

Anastasia

In prezent, Anastasia inregistreaza primul sau album muzical, productia muzicala apartinand lui Sorin Bocerean si lui Cosmin Lupan (Magicsounds - Arad). Anul acesta, ea si-a lansat primul videoclip, intitulat Amor.

HotNews.ro va prezinta piesa Amor a Anastasiei, pentru ca "Omul cand se naste zice: A. Iar cand moare zice: mor. Asa ca toata viata se compune din: A-mor" (George Calinescu).