Un autoturism cu numere de Brasov a lovit, duminica, la Zagreb, una dintre masinile oficiale ale trupei U2, care pe 9 si 10 august are programate doua concerte in capitala croata, informeaza presa locala, citata de Mediafax.

Potrivit cotidianului croat Jutarnji, soferul autoturismului romanesc, marca Volkswagen Bora, nu a respectat culoarea rosie a semaforului. Pe de alta parte, pasagerii romani sustin ca masina formatiei U2, un Mercedes clasa E, circula cu viteza foarte mare.

In urma accidentului, ambii soferi au fost raniti usor si au rezultat pagube materiale importante. Potrivit unor surse, soferul autoturismului Mercedes s-ar fi grabit catre aeroportul din Pleso, de unde urma sa-i ia pe membrii trupei U2.

Contactat de Mediafax, consulatul roman din Zagreb a precizat ca nu a fost informat de politie in legatura cu acest incident, dar ca face cercetari pentru a vedea ce s-a intamplat.

In prezent, formatia U2 sustine turneul mondial "360°", care promoveaza albumul "No Line on the Horizon", ce a debutat pe 30 iunie, la Barcelona.