Michael Jackson va fi inmormantat pe 3 septembrie, a declarat purtatorul de cuvant al familiei Jackson. Motivele pentru noua amanare nu au fost oferite inca, informeaza aceshowbiz.com.

O noua amanare a inmormantarii Regelui Pop a fost anuntata de Ken Sunshine vineri, 21 august. El a declarat in numele familiei Jackson ca evenimentul este programat pentru data de 3 septembrie, la ora 7 P.M. (Pacific Standard Time). Inmormantarea va avea loc intr-un mausoleu din Forest Lawn, in cadrul unei ceremonii private la care vor fi invitati numai membrii familiei si prietenii apropiati.

Trupul lui Michael Jackson se afla in continuare, la mai bine de o luna si jumatate de la deces, in subsolul cladirii principale a parcului memorial Forest Lawn din Los Angeles, informeaza TMZ.com, citand surse apropiate familiei.

In cursul acestei saptamani, Joe Jackson anuntase ca Michael, decedat pe 25 iunie, va fi inmormantat pe 29 august (in ziua in care megastarul ar fi implinit 51 de ani). Ulterior, inmormantarea a fost amanata pentru 31 august, Joe Jackson (tatal lui MJ) anuntand ca "sunt unele lucruri pe care familia trebuie sa le puna in ordine".