Intre 12 si 15 costume va schimba Madonna miercuri seara, in cadrul celor patru episoade (Pimp, Old School, Gypsy si Rave) pe care le va cuprinde spectacolul din Romania. Artista va concerta pe 26 august, in Parcul Izvor din Capitala. Madonna va canta vreme de doua ore si va fi ajutata de o echipa formata din 15 dansatori, o orchestra de cinci muzicieni si doua backing vocals.

"Este o perfectionista, dar intelege, de asemenea, ca unele lucruri nu se pot face", a declarat Chris Lamb, directorul de productie pentru turneul Madonnei, in cadrul conferintei de presa sustinute marti, 25 august. Acesta a mai adaugat ca pentru concertul din Romania se teme doar de luminile de la Casa Poporului, care ar putea eclipsa show-ul de miercuri seara.

Extins dupa succesul extraordinar de care s-a bucurat in 2008, Sticky & Sweet Tour beneficiaza de o productie de 30 de milioane de dolari si este considerat cel mai bine vandut turneu din istorie al unui artist solo. Anul trecut, turneul s-a bucurat de participarea a peste 2,3 milioane de spectatori in 58 de orase si inregistrand vanzari de bilete record in toata lumea.

Concertul din Romania face parte din turneul de promovare a albumului Hard Candy. Scena a sosit din Gotheburg, si a fost inaltata in cinci zile, pe o suprafata de aproximativ 5.000 de metri patrati, informeaza organizatorii. Impresionanta constructie este alcatuita din doua module, are o inaltime de 35 m, o adancime de 30 m si ajunge la o latime de pana la 60 m, cu tot cu extensii.

Echipamentul tehnic necesar pentru amenajarea spatiului de concert cantareste aproximativ 5.000 de tone: scena, tribune, baruri, zona backstage, zona VIP. Spectacolul impresionant de sunet si lumini - 1.000 kw lumina, 2.000 kw de lasere, 600 kw de sunet - va fi sustinut de 160 de boxe, 120 metri patrati de ecrane video, 4 turnuri de intarziere de aproximativ 20 m inaltime, 20.000 m de cablu electric fiind necesar pentru racordarea echipamentului. Pentru productia evenimentului au fost utilizate 4 macarale, 12 motostivuitoare si 30 de vehicule ATV, peste 6.000 m de gard, 500 m de bar si 1.000 m de bariere antipanica.

Accesul in Parcul Izvor din Capitala se va face in intervalul 17:30-20:30. Seara va fi deschisa de DJ Paul Oakenfold, in jurul orei 20:00. Show-ul Madonnei va incepe dupa ora 21:00. Detalii despre accesul la concert gasiti aici.

Ultimele bilete pentru concert mai pot fi achizitionate de la casa de bilete situata la intrarea in Parcul Izvor, in dreptul intrarii de metrou Izvor. Casa de bilete va fi deschisa si in ziua concertului, intre orele 09:00 - 20:00, ultimele bilete fiind disponibile in categoriile Gazon B (120 lei), Gold Bar (600 lei) si respectiv VIP (800 lei). Ca urmare a depistarii unor cazuri de falsificare a biletelor pentru concertul Madonna, organizatorii ii sfatuiesc pe cei interesati sa achizitioneze bilete numai de la punctele de vanzare autorizate. Cei care au cumparat deja bilet de la alte puncte de vanzare, pot verifica autenticitatea acestora aici.