In aceasta toamna, trupa bucuresteana The Amsterdams va sustine primele sale concerte in Olanda. Formatia va canta joi, 3 septembrie, in clubul Ekko din Utrecht, iar pe 4 septembrie va fi prezenta in clubul Winston Kingdom din Amsterdam, informeaza managementul trupei.

Concertele The Amsterdams au loc in cadrul seriei de evenimente bilunare The Blog Parties, care aduc in fata publicului trupe tinere din sfera indie.

Pe 5 septembrie, The Amsterdams concerteaza in cadrul celei de-a saptea editii a festivalului Stufstock, alaturi de Timpuri Noi, Kumm, Z.O.B., Urma, E.M.I.L., Zdob si Zdub. Golden Stufstock se desfasoara in statiunea Vama Veche, in perioada 3-5 septembrie. Detalii despre Golden Stufstock gasiti aici.

Trupa The Amsterdams s-a format in 2007 si a debutat discografic in 2008, cu EP-ul Automatic. In mai 2009 a aparut albumul Adolessons, care include piese cunoscute publicului precum Taking Care Of Anna, Fireworks, sau primul extras pe single Chased By The Housewives. Pentru aceasa piesa, baietii au filmat un videoclip inspirat din pasiunea pentru filmul de referinta Portocala Mecanica si pentru portocale.

O fotogalerie The Amsterdams realizata cu ocazia lansarii albumului de debut poate fi gasita aici.

Vezi aici site-ul trupei si pagina de myspace.