Sicky and Sweet, titreaza The Sun, dupa ce Madonna a lesinat de doua ori in timpul show-ului sustinut in Sofia saptamana trecuta.

Artista s-a pierdut cunostinta pe parcursul piesei Holiday si a trebuit sa fie ajutata de un dansator pentru a-si reveni.

Apoi, in timp ce parasea scena cu ocazia cantecului Spanish Lesson, Madonna a lesinat si a cazut. "Madge (Madonna, n.r.) era foarte ingrijorata in culise. A trebuit sa ia o pauza mai lunga decat de obicei intre piese", spune o sursa citata de The Sun.

"A refuzat sa opreasca show-ul sau sa ia o pauza dupa ameteala de la Holiday. Se pare ca sufera de epuizare. Este anemica."

"A fost sfatuita sa amane, pentru cateva zile, ultimele doua show-uri din Israel, insa logistica si incapatanarea au impiedicat-o. Le va face, apoi se va odihni", mai spune sursa.

Madonna este recunoscuta pentru dependenta sa fata de fitness. Pentru concertul de la Bucuresti, artista a avut la dispozitie o sala de gimnastica, iar din staff-ul personal au facut parte inclusiv doi antrenori de fitness.

Sticky & Sweet Tour, turneul de promovare a albumului Hard Candy, a fost extins pana in luna septembrie 2009, dupa succesul extraordinar de care s-a bucurat in 2008.