Robbie Williams va lansa pe 12 octombrie single-ul Bodies. Artistul va lansa pe 9 noiembrie si un nou material discografic, intitulat Reality Killed The Video Star, informeaza Cat Music, citand un comunicat oficial din partea EMI Virgin Records. Britanicul a anuntat ca, dupa aparitia discului, ar dori sa se alature fostilor sai colegi de la Take That.

Atat single-ul, cat si albumul au fost produse de Trevor Horn, inregistrarea si procesarea facandu-se in Londra.

Robbie Williams a stabilit in mod constant noi recorduri in materie de vanzari albume si bilete, un exemplu in acest sens fiind intrarea sa in Guinness Book of Records in 2006, cand a vandut intr-o singura zi 1,6 milioane de bilete pentru turneul din acel an. Acel turneu a adunat peste 3,7 milioane de oameni in total. Cu trei ani inainte, artistul a tinut cel mai mare eveniment muzical din istoria UK. In cele trei nopti la Knebworth l-au vazut cantand peste 365.000 oameni.

Robbie se poate mandri si cu peste 55 de milioane de albume vandute in toata lumea. El a castigat de-a lungul timpului si cel mai mare numar de premii Brit, trei premii Ivor Novello pentru compozitie muzicala si detine in UK recordul pentru cele mai rapide vanzari din istorie ale albumului Greatest Hits, acelasi material ajungand numarul 1 in 18 tari.

Robbie Williams a anuntat ca doreste sa se alature fostilor sai colegi de la Take That dupa ce va lansa Reality Killed The Video Star. Intr-un interviu acordat celor de la BBC Radio 1 si citat de nme.com, artistul a spus ca ar fi facut acest pas mai devreme, daca nu avea loc relativul esec al albumului sau solo din 2006, Rudebox.

Vezi aici site-ul artistului si pagina sa de myspace.