Biletele la concertul Cesariei Evora din Bucuresti au fost vandute in totalitate, informeaza organizatorii. Cu toate ca exista inca foarte multe cereri, locurile nu au putut fi suplimentate. Cesaria Evora, supranumita "Diva Desculta", va concerta pe 1 octombrie, la Sala Palatului, de la ora 20:00. Accesul se face incepand cu ora 19:00.

Cesaria va sosi in Romania cu o zi inainte de concert, impreuna cu opt membri ai trupei si cinci persoane care alcatuiesc echipa tehnica. Colegii de scena o vor acompania pe artista la pian, saxofon, chitara, vioara, percutie si la instrumentul traditional, cavaquinho, pentru o reprezentatie unica si exotica, ce canta povestea Cesariei din Insulele Capului Verde.

Cantareata a cerut ca pe parcursul sederii ei in Romania sa ii fie asigurata permanent o cantitate mare de cafea espresso italiana. Toata mancarea pe care o va servi trebuie sa fie bine condimentata si asezonata cu ardei iute, foi de dafin si usturoi, insa fara nici un fel de grasimi. Meniul este alcatuit pe zile, preponderente fiind salatele, fructele exotice, laptele fierbinte si supele.